Atletul zălăuan Gal Tamaş, medaliat cu bronz la Naţionale

Clubul Sportiv Şcolar Zalău a câştigat o medalie la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor, prin atletul Gal Tamaş. Sportivul zălăuan a început activitatea la CSS Zalău, fiind descoperit de antrenorul Nelian Ianchiş, însă de aproximativ un an, de pregătirea sa se ocupă antrenorul Nicolae Radu Rus.

Gal Tamaş a concurat în proba de 1.500 de metri plat, terminând cursa pe poziţia a treia, cu timpul de 4 minute, 9 secunde şi 12 sutimi. Locul întâi a fost ocupat de suceveanul Ilie Bogdan (4:08.57), iar pe poziţia secundă s-a situat Bogdan Bălăşoiu (4:08.87) din Buzău. Atletul zălăuan a concurat şi în proba de 800 metri pat, la finalul căreia s-a clasat pe locul patru, cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 46 de sutimi.

Şi Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” a avut reprezentanţi la Campionatul Naţional de la Bucureşti, cel mai bun rezultat fiind înregistrat de Paul Parnău, în proba de 3.000 metri obstacole, atletul zălăuan casându-se pe poziţia a şasea, cu timpul de 10 minute, 29 de secunde şi 99 de sutimi.

De la CSM Zalău au participat aruncătorii de greutate Cristian Vlaic şi Cătălin Paşca. Primul s-a clasat pe locul şapte cu o aruncare ce a măsurat 13,16 metri, iar al doilea a ocupat poziţia a noua, cu aruncarea de 11,09 metri.

4 Thoughts to “Atletul zălăuan Gal Tamaş, medaliat cu bronz la Naţionale”

  1. spectator

    rectificari – nu l-a descoperit ianchis, ci Gal tatal care -prieten fiind ci i.n- l-a „promovat ” la susnumitul!
    – dupa ce „l-a descoperit” ia facut si o plangere de 2 pagini la directorul CSS, pentru a-l scoate din activitate
    – RNRadu, este profesor !

  2. i.n.

    -daca tovarasu rus, este asa „meserias”se bazeaza pe descoperirea lui „neica ni meni”? – l-a descoperit iahchis si l-a pregatit 3 ani. – referitor la plangeri,probabil se teme ca o sa-l depasesc(victor,nelian)!

  3. spectator

    pentru i.n : poate inveti sa scrii corect si apoi …

  4. Anonim

    de parca ce mare rezultat a adus …cu timpu asta si la juniori 2 e slab (ce a ajuns sportul romanesc)in alte tari juniorii 1 castiga cu 3min si 45 de sec…….sportivi de mana a doua…

Leave a Comment